Trenutno pregledavate Izazov – zeleno uređenje interijera apartmana i kuće za odmor

Izazov – zeleno uređenje interijera apartmana i kuće za odmor

Bilo da tek krećete u avanturu iznajmljivanja ili ste iskusni iznajmljivač, savjeta za uređenje apartmana i kuća za odmor nikada dosta.

Moderno i zeleno

Kvalitetno opremanje i uređenje apartmana ili kuće za odmor potrebnim namještajem, ukrasima, uređajima i funkcionalnim sitnicama vrlo je važan korak k uspješnom iznajmljivanju. Važan je stil i smisao čije osnove možete jednostavno savladati. Isto tako je važan i budžet kojim raspolažete za tu svrhu. U svjetlu novih, rastućih trendova koji naglasak stavljaju na eco friendly, što prirodniji i zeleniji ambijent, pogledajte kako smo zeleno uredili kuću za odmor u Humu.

Istaknuti zeleni detalji daju potpuni doživljaj i pružaju gostima smještaj za pamćenje.

Stabilizirano bilje je pročišćeno, te ne postoji opasnost od insekata, parazita i sl. Njega ili održavanje nisu potrebni. Štoviše, stabilizirane biljke se nikada ni pod kojim uvjetima ne bi smjele zalijevati. Osim toga, ne trebaju svjetlost i imaju antistatička svojstva koja im onemogućuju skupljanje prašine.

Vrlo je važno odabrati prave dekoracije. One ne moraju biti skupocjene, već je bitno rasporediti ih sa stilom. To se prije svega odnosi na slike na zidovima, ali i vaze s cvijećem, ukrasne jastuke… Bez dekoracija će prostor izgledati umjetno i bezlično. Kako bi unijeli zelenila u prostor razmislite o okvirima izrađenim od stabiliziranih biljaka. Oni će vam pružiti savršen osjećaj prirode, bez održavanja i traju godinama.

Pretvorite kupaonicu u wellness oazu uz zeleni zid ili detalj koji će unijeti dašak luksuza. 

Fotografije prodaju vaš smještaj te uz nekoliko trikova možete doći do odličnih fotografija. Sve dobro očistite i posložite, urednost je jako važna. Obratite pozornost na osvjetljenje. Fotografirajte tijekom dana i upalite sva svjetla. Fotografije eksterijera jednako su važne kao i fotografije interijera, stoga ih nemojte zanemariti. Slikajte nekoliko detalja jer oni pokazuju osobnost i duh koje ste utkali u uređenje.

Više savjeta i trikova možete pronaći u našem specijaliziranom Vodiču za uređenje apartmana i kuća za odmor.

Odgovori