Svaki prostor bio on velik ili malen, privatan ili poslovan, pun je potencijala za razne oblike zelenog uređenja.

Stabilizirane biljke odličan su izbor zbog svojih posebnih svojstava koja ih čine izuzetno zanimljivima. Pročišćene su, te ne postoji opasnost od insekata, parazita i sl. Nije ih potrebno njegovati ili održavati. Štoviše, stabilizirane biljke se nikada ni pod kojim uvjetima ne bi smjele zalijevati. Osim toga, nije im potrebna svjetlost i imaju antistatička svojstva koja im onemogućuju skupljanje prašine.

Kroz naše projekte koje smo odradili diljem Hrvatske, donosimo vam inspiraciju za uređenje vlastitog prostora malim, a tako efektnim detaljima.

  1. Vaze

Ručno rađene, u bijeloj ili crnoj varijanti, promjera 15, 21 ili 28 cm. Upotpuniti će i ozeleniti svaku prostoriju u kojoj se nađe. 🙂 Izbor biljaka možete vidjeti ovdje.

  1. Fantasy tree

Zeleno, prirodno, pravo, ali ne treba održavanje. Uvijek iste veličine, bez potrebe za orezivanjem. Tko ga ne bi poželio?

  1. Krugovi

Idealan oblik, za idealno zeleno uređenje. 5 savršenih oblika, od kojih najveći ima promjer čak 110 cm, popunjeni su ravnom i zečjom mahovinom. Odlično će se uklopiti u svaki prostor, a veličinu birate sami.

  1. Mozaik slika s motivom

Raznobojni stabilizirani lišaj u nebrojenim kombinacijama. Zeleno umjetničko djelo u malom. Održavanje nije potrebno, dugogodišnje trajanje zajamčeno, a motivi? Koji god motiv možete zamisliti.

5. Zidni sat ili ogledalo

Zamijenite klasične predmete njihovim novim zelenim ruhom. Ogledalo krasi frizerski salon, no nema ograničenja u oblicima i kombinacijama boja za primjenu u drugim prostorima. Zidni sat naš je najprodavaniji proizvod koji također možete personalizirati.

  1. Motivi po vašim željama

Kreativno, apstraktno, u boji, maleno, veliko… Što god zamislili, tu smo da to ostvarimo. 🙂

  1. Logo

Brendirajte vaše poslovanje na inovativan način. Posebna i neobična prezentacija loga na eko način podignuti će svaki poslovni prostor, ali i dojam svakog vašeg klijenta.

Ukoliko ste pronašli inspiraciju ili imate vlastite ideje što biste voljeli, svakako nam se javite – tu smo za vas.